2021. november 29. Hétfő  ·  Eddigi látogatók: 2,303,140  ·  Online: 72
Vasi Magazin menü
Magazin archívum
2013.
01 
2010.
08 
2009.
05  12 
Keresés
Vasi Magazin ajánló
Díszmadár Magazin ajánló
Partnereink
Prospektus Nyomda Veszprém
[ Partnerek ]
Hírlevél
Linkajánló
Vasi Magazin - Cikkek  
     
 
Sárvár és a Spirit Hotel Thermal Spa*****SUPERIOR egyedülálló adottságai
Nyomtatható változat!

Különleges gyógyvarázs

A természet igazán bőkezű volt Sárvárral, mely az egyik legszebb kisváros Bécs és Budapest között.
Az Európa-szerte ismert fürdőváros, a Royal Spas of Europe (Európa Királyi Fürdővárosai) tagjának környezeti adottságai kiemelkedőek, többek között ennek is köszönhető, hogy Sárvárt 2012 októberében az ország legújabb gyógyhelyévé minősítették. A remek klíma, a kivételes környezeti adottságok, a kulturális örökség – melynek megőrzésére és fenntartására különleges hangsúlyt fektetnek Sárváron – teszik a várost különlegessé.
A bizonyítottan hatásos gyógyvizek mellett Sárváron a klimatikus viszonyok is jobbak az átlagosnál.
Az alacsony zajszint és a kedvező légszennyezettségi adatok szintén hozzájárultak ahhoz, hogy Sárvárt gyógyhellyé nyilvánították. A város e tekintetben kiemelt déli területén fekvő Spirit Hotel minden igényt kielégítő gyógyászati, wellness és beauty részlege luxus környezetet biztosít a regenerációra, a testi- és szellemi feltöltődésre, gyógyulásra.
Az ötcsillagos Spirit Hotel abban a kivételes helyzetben van, hogy kétféle, különböző mélységből nyert gyógyvíz erejét élvezhetik a vendégek.
A szálloda saját forrásából nyert „Spirit Gyógyvízzel“ minden egyes nap frissen töltött gyógymedencékben, a kémiai adalékanyagoktól mentes vízben fürödhetnek a panaszaikra enyhülést keresők. A gyógyvíz enyhíti a mozgásszervi panaszokat, hatékony ízületi- és gerincbántalmak esetén, oldja az izomgörcsöket, segít a sérülések és műtétek utáni rehabilitációban, kimerültség esetén jótékony hatását már akár egy fürdést követően is érezhetjük. A másik, 2000 méter mélységből felhozott, több millió éve érintetlen, különleges összetételű gyógyvíz igazi kincs. Ebből az egyedülállóan magas só és ásványi anyag tartalmú gyógyhatású vízből készült évtizedekkel ezelőtt a híressé vált Sárvári Termálkristály. Kiemelkedő gyógyászati és rekreációs hatását részletes orvosi és balneológiai vizsgálatokkal igazolták, melybe közel 1600 beteget és élsportolót vontak be. Ma ez a gyógyvíz kádfürdőként csak a Spirit Hotelben kínál állapotjavulást a mozgásszervi betegségekre, a bőrgyógyászati panaszokra és a krónikus kismedencei gyulladásokra azoknak, akik a természetes gyógymódokat keresik.
Az Önkormányzat és a számos nemzetközi és hazai díjjal kitüntetett Spirit Hotel együttműködése példaértékű. A város többi turisztikai szerepelőivel közösen lelkesen és céltudatosan dolgoznak Sárvár további népszerűsítéséért és sikereiért.

 

Dr. Horváth Marianna
reumatológus főorvos

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
 
  2009 © MG Bt. · Minden jog fenntartva. 4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu