2021. november 29. Hétfő  ·  Eddigi látogatók: 2,303,151  ·  Online: 82
Vasi Magazin menü
Magazin archívum
2013.
01 
2010.
08 
2009.
05  12 
Keresés
Vasi Magazin ajánló
Díszmadár Magazin ajánló
Partnereink
Prospektus Nyomda Veszprém
[ Partnerek ]
Hírlevél
Linkajánló
Vasi Magazin - Cikkek  
     
 
Asztali naptár Vas megye 49 településével
Nyomtatható változat!

.

Már tavasszal elkezdődött annak a kiadványnak az előkészítése, amely egyrészt Vas megye településeinek látnivalóit mutatja be, másrészt pedig egy asztali naptár. Minden településről egy légi fotót és pár szép látnivalót
tartalmaz (képünkön Celldömölk az 5. hét lapján). Felmérve az igényeket, 49 település került be a naptárba. Ezek a következők:
Andrásfa, Bajánsenye, Bő, Bögöte, Celldömölk, Csehimindszent, Csepreg, Felsőcsatár, Gérce, Győrvár, Hegyfalu, Hegyhátszentpéter, Horvátlövő, Hosszúpereszteg, Ikervár, Ják, Jánosháza, Káld, Narda, Nick, Ostffyasszonyfa, Oszkó, Ölbő, Őrimagyarósd, Pácsony, Pornóapáti, Rábahídvég, Rábapaty, Répcelak, Rum, Sárvár, Sé, Simaság, Sitke, Sorkifalud, Söpte, Szeleste, Szentgotthárd, Szentpéterfa, Szombathely, Tanakajd, Torony, Uraiújfalu, Vasegerszeg, Vaskeresztes, Vasvár, Velemér, Vép és Vönöck.
A népszerű naptár megvásárolható a könyvesboltokban, papír- és írószer boltokban. A naptár talprészére – igény esetén – céges emblémát és szöveges adatokat nyomtatunk. A naptár ára talprésszel együtt 1 600 Ft.

Megrendelhető: MG Bt. 9700 Szombathely, Vörösmarty M. u. 34. fszt. 1.
T:/F.: 94/313 824 * E-mail: mgbt@mgbt.hu * www.mgbt.hu

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
 
  2009 © MG Bt. · Minden jog fenntartva. 4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu