2021. november 29. Hétfő  ·  Eddigi látogatók: 2,303,152  ·  Online: 98
Vasi Magazin menü
Magazin archívum
2013.
01 
2010.
08 
2009.
05  12 
Keresés
Vasi Magazin ajánló
Díszmadár Magazin ajánló
Partnereink
Prospektus Nyomda Veszprém
[ Partnerek ]
Hírlevél
Linkajánló
Vasi Magazin - Cikkek  
     
 
Előszó
Nyomtatható változat!

.

Kedves Olvasónk

20 éve, 1993-ban jelentette meg vállalkozásunk a Szombathelyi Magazint, mely a hírlapárus helyeken a városban volt kapható. Szombathellyel kapcsolatos településtörténeti írásokat, sikeres életutakat, szolgáltatásokat mutatott be. Foglalkozott a civil szervezetekkel, művészetekkel és helyi értékekkel. Jelentős felületet töltöttek ki az otthonnal, szabadidővel kapcsolatos írások is.
2005 márciusában Vasi Magazin névvel jelent meg a lap, és tartalmában már nem csak Szombathellyel foglalkozott. A terjesztési rendszer is megváltozott, az akkori számot ingyenesen kapta Vas megye
50 000 háztartása. Az elmúlt évek során rendszertelenül megjelenő Vasi Magazin változó példányszámban készült.
20 év után most egyrészt rendszerességet szeretnénk a kiadásban elérni, azaz minden hónap első hétvégéjére megjelenni, másrészt a kinyomtatott példányszám 100 000 db. Ez a mennyiség elégséges Vas megye háztartásaihoz, és ahogy eddig is, ingyenesen kapja mindenki. Tartalmában nem változtattunk: minden olyan dologgal foglalkozni szeretnénk, ami a megyével és elsősorban a megőrzésre méltó értékekkel foglalkozik. Legyen ez egy-egy település bemutatása, egy sikeres életút vagy művészportré. A szabadidő, otthon rovatban több olyan írást találhat olvasónk, amely közül bizonyára többet elolvasásra érdemesnek tart.
Az év első hetében minden olvasónknak sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk.

Kovács Géza
főszerkesztő

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
 
  2009 © MG Bt. · Minden jog fenntartva. 4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu