2022. január 24. Hétfő  ·  Eddigi látogatók: 2,342,319  ·  Online: 49
Vasi Magazin menü
Magazin archívum
2013.
01 
2010.
08 
2009.
05  12 
Keresés
Vasi Magazin ajánló
Díszmadár Magazin ajánló
Partnereink
Prospektus Nyomda Veszprém
[ Partnerek ]
Hírlevél
Linkajánló
Vasi Magazin - Cikkek  
     
 
Adventi időszak az MMIK-ban
Nyomtatható változat!

.

Mivel telnek el a napok advent idején? – kérdeztük Joós Tamást, az MMIK igazgatóját.


Munkával, sok-sok munkával. Természetesen eljön a pihenés ideje is, addig még sok mindenen túl kell lennünk. Most készül az intézményi költségvetés – sajnos nem jó irányba mennek a dolgok –, egyre szűkülnek a lehetőségeink. A bosszantó ebben csak az, hogy külső körülmények kényszerítenek rá bennünket arra, hogy egyre kisebb létszámmal és minimális támogatással kezdjük az új esztendőt. Bizonytalan a színház MMIK-ba való költözése is, ami csak azért gond, mert hosszas előkészítés után megállapodtunk a műsortervben, és beosztottuk a színháztermet. Most kezdhetjük elölről, és terveinket is módosítani kell.
Öröm az ürömben, hogy az intézmény jó pályázó, idén több mint 140 millió forintot sikerült elnyernünk. Ebből nagyon sok tevékenységünket tudjuk finanszírozni, de az üzemeltetésben lehetnek majd gondok.


Milyen adventi programokkal várják a szombathelyieket?


Most nemrég énekelt a színpadunkon Halász Jutka és játszott az előtérben a születésnapját ünneplő Meggie és Peltzer Géza. December 16-án délután együtt Fázunk a Logo Ifjúsági Szolgálattal, 17-én, csütörtökön este 19 órakor a Kormorán együttes karácsonyi koncertjével várjuk a vendégeket, Vasárnap, 20-án délelőtt pedig a Nemzetközi Betlehemes Találkozó helyszíneként több csoport mutatkozik be az Élő-Térben.
 

Úgy tudjuk szenteste délután is lesz program az MMIK-ban.


Igen ez már nálunk hagyomány, hogy segítsünk a családokon. Értelmes és kellemes elfoglaltságot kínálunk a szülőknek, nagyszülőknek, hogy ne a hidegben kelljen sétálni, amíg otthon minden elkészül az ünnepre. A „Jézuskát várjuk“ című programunk minden évben nagy sikernek örvend.


Mivel telnek el az ünnepek Joós Tamásnak, a magánembernek?


Én december 25-én még fellépek egy hotelben, karácsonyi műsort fogok adni. Aztán elsősorban pihenéssel, nagyon sokat dolgoztam idén is, és úgy érzem, megérdemlek egy kis lazítást. Aztán bátyámékat, közeli rokonainkat látogatjuk meg, úgy vélem ez fárasztó, de mindenképp kellemes élmény lesz. A szilvesztert pedig egy baráti társaságban fogjuk tölteni. A lap hasábjain keresztül pedig kívánok mindenkinek áldott, békés ünnepeket, eredményekben gazdagabb és élhetőbb új esztendőt.

 

vm

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
 
  2009 © MG Bt. · Minden jog fenntartva. 4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu