2022. január 24. Hétfő  ·  Eddigi látogatók: 2,342,322  ·  Online: 64
Vasi Magazin menü
Magazin archívum
2013.
01 
2010.
08 
2009.
05  12 
Keresés
Vasi Magazin ajánló
Díszmadár Magazin ajánló
Partnereink
Prospektus Nyomda Veszprém
[ Partnerek ]
Hírlevél
Linkajánló
Vasi Magazin - Cikkek  
     
 
OTTHON - SZABADIDŐ
Nyomtatható változat!

Szinte minden hétvégén lesznek megmérettetések Vas megyében
Horgászversenyek a vasi vizeken.

 

Ismét horgászverseny
és halászléfőző verseny lesz augusztus végén.

 

A versenyhorgász szezon kezdetét meghatározó esemény, amikor a Magyar Országos Horgász Szövetség elfogadja az országos versenynaptár tervezetét, majd ezt követően a területi szövetségek is kialakítják éves programnaptárjukat. Vas megyében a versenyekkel kapcsolatos feladatok elvégzését a Vas Megyei Horgász Szövetség keretein belül egy külön Versenysport Szakbizottság végzi. Az önkéntesekből álló bizottság feladatát képezi a megyei versenyszabályzat és versenynaptár kialakítása és elfogadása, a versenyek népszerűsítése, valamint azok megrendezésével kapcsolatos feladatok végrehajtása, továbbá versenycsapat összeállítása. A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége Versenysport Szakbizottsága 2009. január 10-én tartotta bizottsági ülését Vaskeresztesen, melyen több fontos témában is döntés született. Elfogadták a felnőtt versenyek időpontját és azok versenykiírásait. Az ifjúsági horgászesemények szervezésével a Vas Megyei Horgász Szövetség Ifjúsági és Tájékoztatási Szakbizottsága foglalkozik. A bizottság 2009. február 3-án megtartotta hagyományos évnyitó ülését, melynek keretében több ifjúsági témában is döntöttek a megjelent bizottsági tagok. Elfogadásra került a 2009. évi ifjúsági programok időpontja és helyszínei, valamint azok részletes versenykiírása.
A következő programok várják a nevezőket:
Május 23. Milo-Mahor Kupa (2 x 3 óra) Helyszín: Gersekaráti Sárvíz-tó.
Május 29-30-31. Férfi Magyar Bajnokság Nyugati Elődöntője (3x3 óra) Helyszín: Gersekaráti Sárvíz-tó.
Június 6. V. Ágoston László Emlékverseny - Megyei Ifjúsági Vetélkedő I+II. forduló Helyszín: Elméleti + barkács - Vaskeresztesi horgászturisztikai Központ, Célbadobás - Tanpálya, Horgászverseny - Tanpálya
Június 14. Megyei Csapatbajnokság (1x4 óra) Helyszín: Gersekaráti Sárvíz-tó (tartalék pálya: Himfai Környezetvédelmi-tó).
Június 20. Halászléfőző verseny és Csörötnek Kupa - (1x3 óra) Helyszín: Rába folyó Csörötneki műcsatorna
Július 18. Megyei Ifjúsági és Csapatbajnokság - Helyszín: Szhely-Csótó.
Augusztus 16. IV. Magyar-Osztrák Felnőtt Egyéni Horgászverseny (1x4 óra) Helyszín: Gersekaráti Sárvíz-tó.
Augusztus 23. Nyugati Feeder Kupa I. forduló (1x4 óra) Helyszín: Gersekaráti Sárvíz-tó.
Szeptember 27. Nyugati Feeder Kupa II. forduló (1x4 óra) Helyszín: Kéthatár-tó.
A versenyek részletes kiírásai letölthetőek a www.vasivizeken.hu aktuális menüpontjában.

 

 

Ismét horgászverseny és halászléfőző verseny lesz augusztus végén.

 

 

Az Elektromosok Vasi Manager SHE. szeretettel meghívja a horgászokat a 97,1 Rádió-Szombathely és az Euro-Peca 2009. közös törpeharcsa-fogó horgászversenyére, melyet a Szombathelyi Csónakázó tavon rendeznek 2009. augusztus 30-án vasárnap. A verseny ismét három kategóriában kerül kiírásra: ifi, hobbi és versenyhorgász. Nevezni: Személyesen a Vas Megyei Horgász Szövetség kirendeltségén (9795 Vaskersztes 165/4 hrsz ) Telefonon a 94/506-835 számon (H-P: 9.00- 15.00 óra között),vagy a 06/70-33-99-707 (mindennap: 18.00- 20.00 óra között). SMS-ben a 06/70-33-99-703-as telefonszámon, vagy e-mail-en az elektromosok@uw.hu-n. Az SMS-en és e-mail-en jelentkezők név, kategória, egyesület, életkor megadásával tudnak szabályosan regisztrálni. A versenyen bármely egyesület tagja indulhat.
Nevezési díj nincs. Az első 97+1 versenyző nevezését tudjuk elfogadni. Nevezési határidő: 2009. augusztus 28. Minden versenyző egy Rádió Szombathely pólót, 2 szendvicset kap a versenyen. A díjazottak értékes tárgyjutalamakat és emléktárgyakat kapnak. Az előző évben sikerrel elindított Rádió Szombathely 97,1 - Euro Peca barátságos halászléfőző versenyt az idén is megrendezik, mely megmérettetésre szeretettel várják a vállalkozó kedvű csapatok (önkormányzatok, kollektívák, egyesületek, baráti társaságok .stb.) jelentkezését a megye egész területéről, sőt megyén túlról is.
A versenyekről részletes információk olvashatók a Szombathelyi Csónakázó tó partján, illetve itt letölthetőek a www.vasivizeken.hu -n. Nevezzen mihamarább és legyen részese a nagyszabású horgász eseménynek!

 

 

Bővebb információ a sSporthorgás Egyesületek

Vas Megyi Szövetsége honlapján található

(kattints ide)http://www.vasivizeken.hu/

 

 

 

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
 
  2009 © MG Bt. · Minden jog fenntartva. 4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu